mandag 14. februar 2011

Tur til Osnes 12.02.2011

Fredag 11.02.2011 dro jeg, Egon, Esmeralda & Ingeborg til Dagny, Lille Oscar & Oliver som bor i Etne. Vi hadde en kjempekoselig ettermiddag og kveld sammen med god vin og MASSE mopseprat - der tiden føyk avgårde raskere enn hva vi klarte å følge med. Før vi visste ordet av det var det natt og vi var nødt å få noen timer på øynene før vi skulle avgårde på hundeutstilling dagen etterpå.

Lørdag 12.02.2011 var vi i Ølen på hundeutstilling der følgende Snowpug hunder deltok: Ella-Bella som bor på Halhjem, Ronja som bor i Haugesund, Lille Oscar, Egon & Esmeralda (3 siste tilhører kennelen). Vi hadde en kjempekoselig dag sammens med valpekjøperene og hundene. Spiste kake, drakk kaffe og hadde lange hyggelige samtaler :) Så synd at disse dagene går så altfor raskt...kunne ha vart mye lengre men det kommer flere utstillinger der vi treffes!!

Etter hundeutstillingen tok Dagny med meg med til et av de stedene hun bruker å lufte hundene på - Osnes - en perle i Etne!!! Jeg ble regelrett forelsket i plassen og HIT skal jeg flere ganger - da med niste i sekken slik at dagen kan nytes :)
Det var veldig godt for hundene å komme hit slik at de kunne løpe løse i en times tid etter en laaang dag på utstillingsområdet. Alle mopsene og vi hadde en flott avslutning på denne helgen her nede.

Tusen takk Dagny, Lille Oscar & Oliver for at dere er så gjestmilde og for noen kjempe hyggelige dager. Det blir ikke lenge til neste gang vi sees.

Takker også Jorunn med Ronja, Haldis & Jan Frode med Ella-Bella for et ytrolig trivelig samvært i Ølen. Dere er kjempedyktige med deres Snowpug avkom og jeg er kjempestolt over at jeg har så gode valpekjøpere :)

Bildene nedenfor er tatt på Osnes og er av Dagny og mopsene Lille Oscar, Oliver, Ingeborg, Egon & Esmeralda.

Ha en fin uke!! Klem Mona & Snowpug hundene




Posted by Picasa

Ingen kommentarer: